Ben jij klaar voor de volgende groei fase van je bedrijf?

Wil jij met een ijzersterke koers en heldere focus je groeiambities waar maken? Start nu al met groeien en download direct 9 bewezen tips om je doelstellingen WEL te behalen. 

Ben jij een gedreven ondernemer met grote ambities?

Je startte je bedrijf vanuit een passie. Je zag dat je echt iets kon toevoegen aan jouw markt. Je houdt inmiddels van de vrijheid van het ondernemen, de uitdaging en de groei. Je bent een harde werker en weet wat je wilt bereiken. Je had dus ook gelijk een super start met je bedrijf; prachtige groeicijfers en je haalde redelijk eenvoudig de doelen die je voor jezelf gesteld had. Niks aan de hand zou je zeggen.

Inmiddels verloopt het hier en daar stroef en minder gemakkelijk. De vanzelfsprekendheid om doelen te realiseren is ineens niet zo vanzelfsprekend meer.

De mensen die je aan hebt genomen om de groei te kunnen doorzetten voelen soms als ballast. Je wilde ondernemer worden en je bent inmiddels verworden tot manager van je eigen bedrijf en dat is niet waar je blij van wordt.

Daarnaast werk je nog altijd zelf keihard in je bedrijf. Je wilt bezig zijn met de groei van je bedrijf: het werken aan je bedrijf. Maar door alle randzaken die daarbij komen kijken heb je minder focus en kan je de hoeveelheid werk amper bolwerken. Je bent continu zelf als meewerkend voorman nodig en maakt ook nog eens te veel werkuren naar je zin. In al die uren doe je vaak niet wat je moet doen om verder te groeien met je bedrijf, daar baal je van. Het geeft jezelf en je team, geen voldoening.

Herken je dit?

  • Je komt ’s morgens extra vroeg naar kantoor. In de vroege uurtjes heb je mooi de tijd om aan je plannen te gaan werken. Je hebt een berg ideeën die je nu eindelijk eens uit wilt werken. Je agenda is leeg en vandaag gaat het gebeuren.2 uur later is er van dat hele voornemen niets meer over. Want je zag in je mailbox een spoedje met een klant. Toch nog even wat dingen waar je echt op moet reageren. Je werd tussendoor nog een aantal keer gestoord met een vraag en voor dat je het weet is de dag weer voorbij.
  • Je zit in vergadering met je team. Dit is een belangrijke meeting, je wilt een aantal dingen wijzigen en doorvoeren. Maar het is weer loeiend druk geweest de laatste paar dagen en tuurlijk zit de kennis in je hoofd. Maar je had je echt graag beter voor willen bereiden.Door de slechte voorbereiding en het half uitvoeren van de afspraken worden goede ideeën een slepend proces en de lijst met to do´s alleen maar langer.
  • Het is het einde van de dag. Je hebt jezelf echt voorgenomen deze keer niet te laat naar huis te gaan. Je checkt nog even de planning en tot je verbazing zijn afspraken niet nagekomen. Je hebt afgelopen middag nog uitgebreid doorgesproken wat de prio’s waren?Je bent teleurgesteld, je had op de hoogte gesteld willen worden en nu ben je weer laat thuis. Je wilt achterhalen of er wel voldoende kwaliteit wordt geleverd. “Waarom wordt er nu niet gewoon gedaan wat we afgesproken hebben”?

Hoe lang ga je nog door met deze situatie?
Je bent je ervan bewust dat het niet gaat zoals je wilt dat het gaat. Maar hoe lang blijf je deze onrust nog volhouden? Hoe lang blijf je accepteren dat je niet je volle potentie benut?

Je bent niet alleen, maar je moet wel zelf kiezen
Het is echt niet gek dat je soms tegen een groei barrière aan loopt en de nieuwe koers even niet weet. Als je zelf midden in een doolhof zit dan zie je de uitweg niet zo snel. Als je er boven gaat vliegen krijg je het overzicht weer. Dus wat lijkt jou de betere keuze? Zelf een uitweg zoeken midden in een doolhof? Of een advieslijn inschakelen die je gelijk de juiste route geeft?

Ga voor goud en creëer je eigen Winning Impact!
Durf je het aan om vol gas voor groei te gaan? Om echt het volledige potentieel van jezelf en je bedrijf te benutten. Durf jij het aan om de groei te realiseren waarvan je altijd gedroomd hebt? Of blijf je aanmodderen en je laten leiden door de waan van de dag en dagelijkse irritaties?

e-book “9 bewezen tips om WEL je doelen te behalen”. 

Referenties

“Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.
Ze heeft mij op scherp gezet en ondanks de extra werkdruk de energie gegeven om er een succes van te maken. Josiene denkt in oplossingen en mogelijkheden. Soms heb je dat gewoon even nodig als ondernemer.”

Joost BaljéDirecteur H2X communicatie

“Josiene heeft een hands-on mentaliteit waarbij we met de wijze van haar coaching snel tot de kern van onze uitdaging kwamen. Door haar begeleiding zijn we door de barrières in onze organisatie gekomen”

Menno WibierDirecteur LeoGroup

“Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).”

Simone den BoerFounder Lifestyle Media Group

e-book “9 bewezen tips om WEL je doelen te behalen”.