Gratis strategie sessie van 30 minuten

Plan nu een gratis strategie sessie!

 

Elke maand selecteer ik 3 ondernemers voor een gratis strategie sessie twv. € 497,-
Plan dus graag een gesprek in en geef uitgebreid antwoord op de vragen.
Als je geselecteerd bent dan spreek ik je snel. Ben je niet geselecteerd dan ontvang je bericht.

Veel ondernemers worstelen met gedoe in hun bedrijf. Het niet helemaal tevreden zijn met hoe dingen lopen. Ik zie hen veel tijd, energie en geld in hun bedrijf steken terwijl de gestelde doelen maar middelmatig behaald worden. Frustrerend! Het is een teken dat er in de basis van het bedrijf iets niet klopt.

Tijdens de strategie sessie denk ik met jou mee. We maken kennis en ik geef je direct een aantal concrete tips.

Mijn doel is om je van de frustratie af te helpen. Soms doe ik dat door een samenwerking aan te gaan. Soms verwijs ik je door naar iemand anders als ik het idee heb dat hij of zij je beter zou kunnen helpen.

Wil je kennismaken en concrete tips ontvangen, toegespitst op jouw situatie?

Ik kijk er naar uit!

Referenties

“Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.
Ze heeft mij op scherp gezet en ondanks de extra werkdruk de energie gegeven om er een succes van te maken. Josiene denkt in oplossingen en mogelijkheden. Soms heb je dat gewoon even nodig als ondernemer.”

Joost BaljéDirecteur H2X communicatie

“Josiene heeft een hands-on mentaliteit waarbij we met de wijze van haar coaching snel tot de kern van onze uitdaging kwamen. Door haar begeleiding zijn we door de barrières in onze organisatie gekomen”

Menno WibierDirecteur LeoGroup

“Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).”

Simone den BoerFounder Lifestyle Media Group