Online Masterclass: Focus voor bedrijfsgroei

Ontdek de 3 onmisbare pijlers waarmee  je de volgende stap maakt in jouw business

Voor wie: ZZP en kleinbedrijf
Wanneer: keuze uit verschillende data en tijdstippen
Kan je niet? Je krijgt de opname dus meld je alsnog aan 

Gedoe binnen je bedrijf zorgt voor onrust. Door onrust verlies je focus. Door focus verlies je omzet, energie en plezier in het ondernemerschap.

Waarom zou je dat accepteren?
Waarom zou je je kostbare tijd verdoen aan dingen die je vrijheid kosten?
Waardoor je loonslaaf wordt van je eigen bedrijf.

Je hebt een mooi track record met je bedrijf. Alleen begint het hier en daar wat te kraken. Het verloopt hier en daar wat stroef en minder gemakkelijk. De vanzelfsprekendheid om doelen te realiseren is ineens niet zo vanzelfsprekend meer.

Ben je ook ondernemer geworden omdat je van betekenis wilde zijn in jouw vakgebied? Omdat je écht impact wilde maken in jouw vakgebied?

Ik wel. Niet voor niets is mijn bedrijf al binnen een half jaar gegroeid naar 100k omzet. Dit komt mede door mijn achtergrond als internationaal business manager én ook omdat ik de wetmatigheden van groei op de juiste manier weet toe te passen. En dat is precies waar ik je alles over leer tijdens deze masterclass: Focus voor Bedrijfsgroei.

Heb jij het gevoel dat…

Je vaker dan je wilt brandjes moet blussen waardoor je energie weg loopt? Er komt telkens iets tussendoor. Door het brandjes blussen raak je afgeleid de dingen de doen waar je écht blij van wordt

Dat je soms van hot naar her onderneemt. Je enthousiast in een nieuwe kans springt en je er achteraf achter komt dat het toch niet helemaal samenhang heeft met waar je bedrijf nu voor staat?

Je vol zit met ideeën en dromen. Alleen hoe krijg je deze concreet en praktisch vertaald naar de juiste uitvoer ervan?

Je van alles wilt maar het succes waar je naar verlangt blijft uit. Er liggen teveel dingen op je bord die je eigenlijk niet wilt doen. Maar je weet ook niet hoe je de controle en het plezier terug krijgt zonder dat je bedrijf en (eventuele medewerkers) daar onder lijden.

Volg dan deze online masterclass:

Focus voor bedrijfsgroei

Ontdek wat de 3 grootste saboteurs zijn waardoor je bedrijf niet groeit.
En met welke wetmatigheden je WEL groei voor elkaar krijgt.

Je bent je ervan bewust dat het niet allemaal gaat zoals je wilt dat het gaat.

Je wilt dat dingen meer vanzelf gaan. En als dat even niet zo gaat. Dat je weet aan welke knoppen je te draaien hebt

Je bent een doener maar je zou willen dat je weet dat wat je doet het juiste is. Je wilt een slimme vervolg stap nemen waardoor je bedrijf groeit. Groei in leuke en meer dan tevreden klanten (en daardoor in omzet)

Je zou willen dat je de juiste kennis had over de juiste vervolgstap die je te nemen hebt. Je weet wel wat je wilt en je weet ook dat je het op een andere manier moet invullen. Maar hoe?

Laat mij je helpen aan een aantal essentiële inzichten rondom het ondernemerschap. Als je de saboteurs van het ondernemerschap begrijpt. Weet je ook hoe je ermee om moet gaan.

Want succes plan je. Het is een kwestie van het opvolgen van wetmatigheden. Die jij gaandeweg de tijd uit het oog verloren hebt. En je weet het, je bent druk bezig geweest in je bedrijf. Het is meer dan tijd om aan je bedrijf te werken.

Laat mij je op de wetmatigheden van succes wijzen. Zodat je weer met rust en focus naar je bedrijf kunt kijken en de volgende groeistap ziet.

Resultaat van deze online masterclass:

Jij weet welke 3 fouten 9 van de 10 ondernemers maken waardoor hun bedrijf niet groeit (en wat je moet doen om deze niet te maken)

De stappen uit de bedrijfsgroei succesformule die ieder bedrijf te nemen heeft om groei te realiseren en een commercieel vliegwiel op gang te brengen

Je weet hoe je de juiste focus kiest voor jouw bedrijf. Een stip op de horizon waar je weer helemaal van ´aan´ gaat en die nog haalbaar blijkt te zijn ook

Je weet hoe je controle en grip krijgt over resultaten, je weet hoe je aan knoppen komt waar je aan moet draaien om doelen te behalen

Je weet welke stappen je te nemen hebt om een commercieel vliegwiel op gang te krijgen

Pak de regie terug over je bedrijf. Kom in actie!

Voor wie? Voor ondernemers: ZZP en DGA
Wanneer: keuze uit verschillende data en tijdstippen
Waar: online. Na aanmelding krijg je een link

 

Reviews:

"Scherp en doelgericht. Precies wat ik nodig had"

"Jij weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Word ik blij van"

"Heel concreet en toepasbaar"