Online Masterclass “Continu klanten uit LinkedIn”

Beoordeeld met een 9.3!

Hoe zorg je voor een continue stroom aan omzet uit LinkedIn?

Door Corona heeft iedereen de online kanalen (her)ontdekt. LinkedIn is immens populair.

De tijd om écht actief(ver) te worden is NU. 

Je scrolt zelf ook regelmatig door de tijdlijn en ziet interessante profielen voorbij komen.

LinkedIn is een hele grote kaartenbak aan leads.
Normaal gesproken netwerk je je suf om leads te verzamelen, maar via LinkedIn worden ze in je schoot geworpen.

Alleen, je hebt wel de juiste spelregels te volgen om gebruik te maken van die enorme bak aan leads.

Want: slechts weinig ondernemers begrijpen hoe zij in contact komen met een relevant netwerk op LinkedIn.

En nog minder ondernemers beheersen de kennis om klanten te krijgen uit LinkedIn.

Inhoud Masterclass

LinkedIn was mijn enige verkoopkanaal dat ik kende. Sterker nog, mijn bedrijf is groot geworden doordat ik via LinkedIn in verbinding kwam met mijn klanten. Ik doe niet anders. Ik had geen marketing funnel of ebook. Ik gebruikte (en gebruik) LinkedIn en daarmee had ik het grootste gedeelte van mijn eerste 100k omzet mee binnengehaald. Binnen 6 maanden.

Omdat ik LinkedIn zo goed ken behaal ik zelfs tijdens Corona tijd maand in maand uit een continue stroom aan klanten. 

Goed nieuws: ik ga je mijn geheimen verklappen.
In de online masterclass: Continu klanten uit LinkedIn.

Ja, geef mij toegang tot de Masterclass!

Jeroen Engelaer: "Ik vond de masterclass ‘Continue klanten uit LinkedIn’ verrassend goed. In korte tijd neemt Josiene je mee door LinkedIn en hoe je dat medium voor je bedrijf in kan zetten. Ondanks dat ik al veel LinkedIn trainingen heb gevolgd gaf Josiene mij toch weer nieuwe tips en strategieën. Bedankt Josiene, ik ga er mee aan de slag".

Resultaat van deze masterclass:

Ideale klanten zoeken, vinden en aan hen verkopen vanuit verbinding

Je weet hoe je jouw onderscheidend vermogen presenteert op je profiel en bedrijfspagina. Zodat je als expert over komt in jouw vakgebied

Je leert hoe je een online gesprek op gang krijgt met concrete gespreksformats

Je weet hoe je vanuit dat gesprek kunt verkopen vanuit verbinding

Je weet met welke KPI’s je te werken hebt met je team om een continue stroom aan leads en klanten te hebben en te houden

Gigantisch verhoogd bereik omdat je weet hoe je relevante content schrijft en hoe het algoritme van LinkedIn werkt

Inclusief gespreksformats zodat je precies weet wat je wanneer moet zeggen. Om tot een natuurlijke manier van verkoop te komen.

Stefan de Jong: "Josiene gaf super enthousiast de masterclass: continue klanten uit LinkedIn. Die energie gaf mij direct het gevoel alles in de praktijk te willen brengen. Maar de masterclass bood mij meer, namelijk nog eens goed nadenken over de basis van mijn bedrijf".

Investering: € 27,- (ex. Btw) Een no brainer!

Ja, geef mij toegang tot de Masterclass!

"Helder, duidelijk en met passie en bevlogenheid. Dat spreekt mij aan. Daarbij blijf je erg authentiek(=kracht) en weet je duidelijk waar je het over hebt. Op naar een nadere verkenning!"