Podcasts

Laserfocus Bedrijfsgroei podcasts

Gedoe binnen je bedrijf. Het is afleidend en frustrerend.
Het kost bakken met energie en je laat onnodig veel omzet liggen.
Laserfocus heb je nodig om naar de volgende groeifase te gaan.
Voor meer winst én meer plezier in het ondernemerschap.
In de podcasts vertel ik je er meer over.

Podcast #5: Meer klanten door betere verkoopgesprekken

Ik heb een liefde voor marketing en sales. Daarom zijn mijn programma’s ook zo praktisch bruikbaar, omdat we direct de concrete vertaalslag maken naar jouw klanten. Want jouw kennis is uniek en onderscheidend, maar als je het niet goed in de markt zet… dan wil niemand bij je kopen.

Toch hebben veel ondernemers een hekel aan verkopen. En 1 ding is een feit. Als je ondernemer bent, heb je klanten nodig en moet je dus wel verkopen.

Met deze podcast is mijn doel je structuur mee te geven, zodat je vol vertrouwen in een verkoopgesprek gaat.

Hoeveel omzet zou je hebben als de conversie van je verkoopgesprekken omhoog zou gaan? Wat als je de leads die je nu nog hebt, zou converteren naar klanten? Hoeveel omzet zou je dan nog binnen kunnen halen deze maand?

Luister naar deze podcast waarin ik je vertel over de gesprekstechniek die je nodig hebt om hogere conversie uit je verkoopgesprekken te halen. Omdat je verbinding maakt. Op een hele natuurlijke en authentieke manier. Zonder verkoperig over te komen.

Duur: 33 minuten
Opgenomen op 28 mei 2021

Podcast #4: Hoe Salomé al binnen een aantal maanden een continue stroom aan klanten kreeg

In deze podcast heb ik een gesprek met Salomé de la Mar. Salomé heeft in mijn programma Laserfocus Bedrijfsgroei gezeten en al heel snel haar eerste 10k omzet behaald in 3 dagen werken. Het leuke van Salomé is dat ze overal haar eigen draai aan geeft. In deze podcast vertelt ze hoe ze dat doet, haar mindset en haar manier om een continue stroom aan klanten binnen te halen. Ga snel luisteren en laat je inspireren.

Duur: 32 minuten
Opgenomen op 24 maart 2021

Podcast #3: Hoe je een product in de markt zet dat ook daadwerkelijk verkoopt: 7 Tips

Je zet een product in de markt, een nieuwe dienst, coaching traject of iets dergelijks. Je besteedt veel tijd aan de ontwikkeling ervan. Je website, sales pagina, de hele marketing machine staat aan.

Het blijft angstvallig stil, maar weinig mensen willen het hebben…

Grote kans dat je een aantal cruciale stappen mist. Jaren geleden werkte is als product developer en pompte ik iedere 6 weken een nieuw product in de markt. Ik weet wat je te doen hebt en hoe je het te doen hebt. Niets voor niets heb ik zelf wachtrijen voor mijn programma’s.

In deze podcast deel ik mijn ervaring met je.

Duur: 24 minuten
Opgenomen op 11 maart 2021

Podcast #2: De 7 praktische dingen die je hebt te doen als ondernemer om in je kracht te blijven staan, zodat je meer plezier hebt én je bedrijf groeit

Afgelopen vrijdag stond ik te stuiteren. Mijn hoogste omzet ooit. We zitten zo’n 7  weken in het nieuwe jaar en ik heb nu al een omzet waar ik normaal gesproken meer dan een jaar voor in loondienst zat. Bizar gewoon.

Na mijn bijna burn-out ervaring in december 2018, en ik van de ene op de andere dag met mijn baan in loondienst stopte, heb ik mezelf 1 ding beloofd: je gaat nu alleen nog maar dingen doen waar je intens gelukkig van wordt. Niet voor niets is mijn bedrijf binnen een half jaar naar 100k omzet gegroeid (ja, in 3 dagen werken, want ik heb ook nog een gezin en ben moeder van twee kids).

Maar hoe dan? Hoe zorg je ervoor dat je werk doet en blijft doen waar je helemaal in je kracht staat. Dat vereist werken aan jezelf, want het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn.

Beluister de podcast voor de 7 praktische tips die ik voor je heb om als ondernemer in je kracht te blijven staan.

Duur: 26 minuten
Opgenomen op 26 februari 2021

Podcast #1: Wat je te doen hebt om de volgende groeispurt van je bedrijf te krijgen

Ik krijg regelmatig de vraag hoe mijn bedrijf is gegroeid van 0 naar 100k in 6 maanden. Ik dacht ik maak er een podcast over. Natuurlijk had ik al veel ervaring in het bouwen van businesses. Maar het is ook een kwestie van gewoon doen. Actie ondernemen. Hopelijk inspireren mijn acties jou ook om de volgende stap te nemen in jouw bedrijf.

Duur: 17 minuten
Opgenomen op 8 februari 2021