ZZP Programma: Laserfocus bedrijfsgroei

Meer omzet, meer groei door focus, structuur en een praktisch commercieel plan

Op dit moment is het programma voor Laserfocus bedrijfsgroei uitverkocht.
In september start een nieuw groep. Plan een gratis sessie om te kijken of we een match hebben zodat je jouw plekje kunt bemachtigen.

Herken je dit?

 • Je werkt te hard naar je zin. Je hebt het idee dat als je wilt groeien met je bedrijf je nóg harder moet werken. Meer werkuren? Daar zit je niet op te wachten.
 • Je wilt gewoon consistent +10.000 euro per maand verdienen en je daar voldaan over voelen. Zodat je dag in dag uit vol energie met je bedrijf bezig kunt zijn en niet de hele tijd ‘aan’ hoeft te staan.
 • De sales mag meer vanzelf gaan. Je hebt geen zin om te leuren bij klanten. Je wilt dat je bewezen staat van dienst voor je werkt.
 • Je weet dat als je wilt groeien je naar een business model moet die jou past als een jas. Maar hoe? Wat zijn de juiste stappen die voor jou werken?
 • Je gaat wat minder ‘aan’ van je eigen bedrijf waardoor het af en toe als een moetje voelt. Je wilt weer vol gas gaan.

Als ik in één woord moet omschrijven wat mijn traject met Josiene mij heeft opgeleverd, dan is dat FOCUS. Ik weet nu heel goed wat ik doe voor mijn klanten, en waarom ik voor deze manier van werken kies. Daardoor komt er eindelijk een bepaalde routine, en daarmee stabiliteit in mijn bedrijf. Zowel qua werk als qua omzet. Ondanks Corona, gaat mijn werk als trainer nu gewoon door. Josiene zoekt met je naar een manier die voor jou specifiek werkt, want “One size does not fit all”. Voor mij heeft het traject geresulteerd in een omzetstijging van 50% en is mijn eerste maand met 10k omzet een feit!

Salomé de la Mar, Peacock your talent
Plan een match gesprek

Op dit moment is het programma voor Laserfocus bedrijfsgroei uitverkocht.
In september start een nieuw groep. Claim alvast je plek. Plan een gratis sessie om te kijken of we een match hebben zodat je jouw plekje kunt bemachtigen.

Maak met jouw bedrijf de winnende impact waarvan je droomt

Jij en je bedrijf zijn uniek. Als je een slimme vertaalslag maakt van je onderscheidend vermogen zit hier commercieel goud in. Niet omdat rijk worden je enige doel is maar omdat je weet dat je een verschil maakt voor jouw klant.

Ook wil je een bepaalde voorspelbaarheid. Je weet dat je kunt vertrouwen op een ijzersterk fundament van je bedrijf. Een fundament waar je op terug kunt vallen en waar je op kunt bouwen. Zodat hak op de tak ondernemen tot het verleden behoort.

De doelen die je stelt wil je dan ook behalen. De grap is dat als je doelen stelt en de verkeerde strategie loslaat, je als een hondje achter je eigen staart aan blijft rennen. Waardoor je je blijft afvragen waarom het allemaal niet lukt zoals je wilt. Zonde van het gedoe dat in je hoofd afspeelt. Energie die je beter in je hobby´s kunt steken!

Je doelen behalen doe je alleen met de juiste strategie. Je wilt dan ook weten welke strategie past bij jou en het doel dat je wilt behalen.

Je hebt het juiste ondernemers spel te spelen voor de volgende groeispurt. Dat is precies wat je wilt leren.

Met Josiene werken betekent voor mij als een kind rondlopen in een speelgoedwinkel waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Er is zóveel om uit te kiezen! En dan is Josiene daar om mij uit te leggen: welke instrumenten zijn er, hoe werken ze, wat past bij mij. Ze heeft ongelofelijk veel verstand van het marketing-spel en de regels. Haar enthousiasme en authenticiteit zijn aanstekelijk. Ik heb steeds meer middelen tot mijn beschikking waarmee ik de regie verhoog over mijn klantenbestand- en veel meer omzet binnen haal. Terwijl ik nóg meer waarde toevoeg voor mijn klanten. Zodoende kan ik blijven doen wat ik het liefste doe als PMA coach: mensen helpen van overleven naar voluit leven.

Geke Hamming, PMA met Geke

De tijd om het échte ondernemers spel te spelen is nu! Tijd die je verliest ben je voor altijd kwijt.

Succes behaal je door het opvolgen van wetmatigheden. Ik heb enorm veel producten gepositioneerd en business units uitgerold. Keer op keer is het ‘spel’ in de basis hetzelfde. Als je het spel door hebt ga je een groei vliegwiel op gang krijgen en bouw je je eigen droom bedrijf.

Niet voor niets is mijn bedrijf binnen een half jaar na inschrijving bij de KvK gegroeid naar 100.000 euro omzet. Ik weet welke stappen je te nemen hebt om een stabiel bedrijf te bouwen.

Ik ga je helpen aan de juiste stappen en de structuren die je nodig hebt voor de juiste basis van bedrijfsgroei.

Als je weet waarom bepaalde wetmatigheden werken en hoe ze werken. Dan voel je je gesteund om de volgende stap te nemen in je bedrijf. Kan je concreet en op de juiste manier in actie komen. En ga je doelen behalen in plaats van alleen maar stellen.

Dus waarom zou je wachten?
Wachten kost je uiteindelijk bergen aan gemiste omzet en groei kansen.
En wat dacht je van frustratie. 

Nog even voorstellen…

Mijn naam is Josiene Borgers en mijn ondernemers avontuur begon in 2019. Na jarenlang internationaal business development te hebben gedaan. Heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn bedrijf Winning Impact gestart.

Ik ben opgegroeid in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en ik ben de middelste van 3 kinderen. Het ondernemerschap is me totaal niet met de paplepel ingegoten. Hard werken wel, dat is wat erin zit als plattelandse meid.

Mijn ondernemerskriebels zijn vooral aangestoken door mijn man Maarten. Die een internationaal software bedrijf had (inmiddels verkocht). Toen ik mijn plannen over Winning Impact opperde zei hij gelijk: Doen!

We wisselden elkaar mooi af. Zijn bedrijf was verkocht en ik startte de mijne. Ik was voorbereid op financiële onzekerheid. Maar het tegendeel bleek waar. Binnen een half jaar had ik mijn eerste ton omzet gedraaid. Jarenlang heb ik groeimethodieken toegepast binnen bedrijven en nu zag ik dat deze ook voor mijn eigen bedrijf werkten.

Mijn missie was geboren: ondernemers in beweging brengen het bedrijf te creëren waar zij zelf van ‘aan’ gaan. Zodat je jouw leven, het leven van je klanten en eventuele medewerkers mooier maakt.

Het bedrijf van je dromen creëer je door de juiste vertaalslag te maken van het onderscheidend vermogen van je bedrijf. En als je dat als stevige basis hebt gepositioneerd. Dan stel je doelen die je plezier geven en haalbaar zijn. Hiervoor heb je groei wetmatigheden nodig. Zodat je de juiste groei stappen zet op het juiste moment.

Wat deze voor jou zijn? Dat leer ik je in dit programma.

Terwijl jij je afvraagt hoe je nu een volgende groeistap maakt met je bedrijf. Is een ander er al met je klanten vandoor.

Wat leer je in dit programma: Laserfocus bedrijfsgroei

We werken 4 maanden lang actief aan je bedrijf. Niet alleen met een plan waardoor je de juiste stappen en de structuren hebt voor je bedrijf die je nodig hebt voor bedrijfsgroei. Ook met gerichte actie zodat we al tijdens het programma groei realiseren, omzet maken en doelen behalen.

En nu praktisch:

 • Je hebt 4 maanden lang intensief contact met mij. Ik geef je feedback en je mag me het hemd van het lijf vragen.
 • Je krijgt toegang tot de online academie met video’s en opdrachten. Zodat je weet hoe dingen werken in de praktijk en steeds beter getraind raakt in de uitvoer. (je houdt een jaar lang toegang)
 • We hebben 4 masterclasses inclusief Q&A. Zodat je steeds beter wordt in het uitrollen van jouw plannen. In deze masterclasses doe ik aan lasercoaching. Je hebt de mogelijkheid om 1 op 1 gecoacht te worden en te leren van andere ondernemers.
 • We hebben een 1 op 1 sessie van 30 minuten. Ik ben concreet en to the point. Deze sessie gaat je in korte tijd lichtjaren verder brengen 🙂
 • We werken samen in een online werk document. Jij werkt opdrachten uit en ik kijk continu met je mee zodat de samenhang blijft kloppen. Je krijgt concrete en gerichte feedback van mij zodat je direct aan de slag kunt en je acties kunt bijschaven.
 • Iedere sessie heeft andere onderwerpen. Hoe je van je onderscheidend vermogen een sterk fundament maakt van je bedrijf. Welke klant strategie bij je past. Welke product strategie. Hoe je schaalbaar onderneemt … etc. 
 • Aan het einde heb je een concreet business model die jou naar de volgende stap brengt waar je naar verlangt: jouw business heeft een ijzersterk fundament waarmee je een continue stroom aan de meest leuke klanten aantrekt.

Het resultaat van dit programma: Laserfocus bedrijfsgroei

 • Van stress naar succes doordat je vertrouwt op de focus en structuur van je bedrijf en weet hoe je daarmee een consistente stroom aan omzet binnen haalt
 • Je claimt jouw expert status in jouw markt. Waarmee je consistent de klanten aantrekt waar je super veel energie van krijgt
 • Je klant strategie past op een schaalbare productstrategie zodat je bedrijfsgroei plant, met de juiste stappen op het juiste moment. Dit gaat je rust en vertrouwen geven
 • Grip en controle over hoe en wanneer je omzet binnen haalt in de tijd die jij daarvoor over hebt. Jij bepaalt hoeveel je werkt en hoeveel je verdient. Het ultieme gevoel van vrijheid
 • Je hebt je bedrijf rondom jou gebouwd waardoor jij in je kracht staat en veel meer flow en plezier ervaart in je dagen
 • Omzet overkomt je niet langer. Je hebt een commercieel plan en weet precies welke strategieën bij jou passen en hoe je ze inzet

De investering in het programma is € 2997,- exclusief 21% BTW.
Het mag ook in 3 termijnen worden betaald van € 1097,- exclusief 21% BTW.

Ik wil erbij zijn! Ik betaal in 1x
Ik wil erbij zijn! Ik betaal in 3x
Plan een match gesprek

Je hoeft niet harder te werken. Werk slim samen met jouw onderscheiden vermogen. Laat dan jouw strategie het werk doen en geniet van de rit.

Veel gestelde vragen:

Q: Wanneer start en eindigt het programma: Laserfocus bedrijfsgroei
A: Het programma start op 7 september en eindigt op 24 december 2021

Q: Wanneer zijn de online live sessies?
A:
De online lives sessies zijn op:

 • 7 september 10-11 uur online kick off
 • Masterclass 1: 21 september van 11-12 uur
 • Masterclass 2: 12 oktober van 11-12 uur
 • Masterclass 3: 16 november van 11-12 uur
 • Masterclass 4: 7 december van 11-12 uur
 • Afsluitende sessie 24 december van 9-10 uur

(kan je niet? Geen probleem. Je krijgt de opname)

Q: Wat als ik niet aanwezig kan zijn tijdens de online livesessies?
A: Het is geen probleem als je niet aanwezig kunt zijn tijdens de livesessies. Je krijgt de opname.

Q: Voor wie is dit programma?
A: Voor zzp-ers met een dienstverlenend bedrijf en een omzet van ongeveer 40k. Dit programma is niet geschikt voor starters die nog niet helemaal helder hebben wat ze willen doen. Maar er zijn uitzonderingen op de regel, sommigen gaan gewoon snel (net als ik :). Als jij van jezelf weet dat je info snel oppakt en aan de slag gaat, plan dan alsnog een match gesprek.

Er zijn een beperkt aantal plekken per start van het programma. De reden dat ik niet zoveel mensen toe laat heeft te maken met het feit dat je veel persoonlijke aandacht van mij krijgt. Het beperkte aantal plekken zorgt ervoor dat ik écht mee kan kijken. Zo houd ik het voor mijzelf ook leuk 🙂

Q: Hoe werkt dit programma?
A: Dit programma heeft 3 elementen: 1 op 1 begeleiding, masterclasses inclusief Q&A met de groep en een online strategisch document. Ik heb het programma helemaal doorontwikkeld zodat het aansluit bij wat jij als ondernemer nodig hebt.

Je krijgt telkens opdrachten om modules door te nemen. Video’s en tekst waarin ik uitleg hoe je je bedrijf krachtig opbouwt. Daaruit krijg je opdrachten die je uitwerkt in een online document. Ik zet je aan tot uitdenken en uitvoeren zodat we weten wat werkt voor jou en je bedrijf. We werken samen in een online document. Ik zie dus precies wat je doet en geef je feedback, stuur bij en beweeg je tot actie. Daarnaast hebben we 1 op 1 sessies én iedere maand krijg je masterclasses met Q&A.

Alle elementen sluiten naadloos op elkaar aan. Doordat ik je help en er steeds meer kwartjes bij je vallen waarom dingen zijn zoals ze zijn krijg je vertrouwen in de uitvoer. Er zijn deelnemers aan dit programma die daardoor in de eerste maand van dit programma al hun hoogste omzet ooit draaien.

Q: Hoeveel persoonlijke begeleiding krijg ik?
A: We hebben onze 1 op 1 sessies en in de masterclasses kan je mij het hemd van het lijf vragen. Ook bekijk ik iedere keer voordat we een sessie hebben je online document zodat je continu feedback krijgt, bijgestuurd wordt en snel weer verder kan. Verder is het een kwestie van wat jij eruit wilt halen. Wie veel vraagt krijgt veel antwoorden.

Q: Wat bedoel je met een online document?
A: Ik heb een online document ontwikkeld. Waarmee ik kort op de bal met je mee kan kijken. Je krijgt namelijk structuren en formats. Zoals het uitwerken van je missie met impact, product en klant strategie, webteksten etc. In dit document lees ik mee wat je schrijft. Zodat ik feedback kan geven, suggesties kan doen en je aanscherp. Ook help ik je om samenhang te houden van hetgeen wat je wilt bereiken en hoe je dit tot uitvoer brengt. Zodat strategie naadloos aansluit op uitvoer. Waardoor je doelen niet alleen gaat stellen maar ook daadwerkelijk gaat behalen.

Q: Hoeveel tijd kost het om mee te doen aan het programma? Wat is de tijdsinvestering per week?
A: Dit kun je grotendeels zelf invullen. Dit is echter geen programma waarin het vooral draait om kennis opdoen. Het draait om kennis toepassen én actie nemen.

De modules zijn niet heel lang. Het duurt ongeveer 30 tot 45 minuten om een module door te nemen. Je blijft 1 jaar lang toegang houden tot de online academie.

Ook heb je in de maanden van onze samenwerking een direct ‘lijntje’ met mij en mag je mij al jouw vragen stellen via de mail en tijdens de online sessies.

Tot slot ben je tijd kwijt aan het uitvoeren van de opdrachten. Dat kan ik alleen lastig voor je invullen. De een doet daar 5 uur over en de ander een half uur.

Q: Ik heb al eens een coach gehad is het niet dubbelop?
A: Mooi dat je al eens een coach hebt gehad. Die heb ik ook ieder jaar (en soms zelfs meerdere :-). Ik ben van mening dat je als ondernemer een coach nodig hebt. Iemand die je op blinde vlekken wijst, je nieuwe ideeën geeft. Ik deel niet alleen mijn kennis maar ik breng je ook in beweging. Direct in de juiste richting. Concreet en to the point. Succesvolle ondernemers hebben altijd een batterij aan coaches. Want zij weten dat met dezelfde kennis je niet verder komt. Simpel.

Q: Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
A: Ja dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1x betalen of in 3 termijnen.

Q: Ik heb nu geen tijd/ het komt nu niet uit
A: Heel eerlijk. Tijd ga je ook niet krijgen als je zo door gaat. Dit is precies de reden dat je mij als coach nodig hebt. Zodat je tijd overhoudt voor de dingen die er wél toe doen. Waar je energie van krijgt en waar je bedrijf van groeit.

Q: Ik heb geen geld op dit moment
A:Idem als boven. Met dezelfde kennis en kunde ga je geen stuiver meer verdienen. Anders had je niet in deze situatie gezeten.

Gratis masterclasses en webinars volgen is leuk maar zolang je niet weet hoe je nieuwe kennis voor je bedrijf in zet. Werkt het alleen maar afleidend.

Q: Wat leer ik in de online modules?
A: In de online modules neem ik je van A tot Z mee in hoe je een succesvol bedrijf bouwt. We starten met een missie met impact. Ik geloof namelijk dat je alleen een succesvol bedrijf kunt bouwen als je bedrijf een verlengstuk is van jou als persoon. Of je nu een team hebt of niet. Als jij in je kracht staat komt het succes van je bedrijf er achteraan. Niet andersom. Ook weet ik dat je ooit wel over een missie hebt nagedacht maar dat deze weer in de la is beland.

Hoe weet ik dat? Als je je missie nu niet uit je hoofd kunt opzeggen staan jij en je bedrijf niet in je kracht. Het mist aan fundament waardoor je een toren van Pisa bedrijf gebouwd hebt in plaats van een piramide. In je missie zit het onderscheidend vermogen van je bedrijf. Die hebben we uit te rollen naar klanten en medewerkers (voor als je al een team hebt). Daarom is dit voor iedereen, ook voor een gevorderde ondernemer, weer een startpunt. Even terug naar de basis.

Daarna volgt strategie. Klantstrategie, productstrategie, focusstrategie. Het is een must dat deze elementen samenhang hebben. Alleen dan krijg je een commercieel vliegwiel op gang. Met leuke klanten, producten die spot on aansluiten zodat marketing vanzelfsprekend rendement oplevert.

Als het fundament staat als een huis gaan we aan de slag met de structuur: doelen en wat je nodig hebt in je bedrijf om die te halen. KPI’s gaan een systeem creëren in je bedrijf waardoor je je succes plant en maand na maand je omzetdoel gaat behalen.

Daarna is het een kwestie van het vliegwiel op gang slingeren (mijn ervaring is dat er in voorgaande modules al zoveel kwartjes zijn gevallen dat je hier al mee bent begonnen). Consistente acties waarmee je grip en controle krijgt over een consistente groei van je bedrijf.

In mijn jarenlange ervaring heb ik (bijna) nooit mijn doelen niet behaald. Simpelweg omdat ik mijn omzet plan en niet aan het toeval overlaat. Zo wist ik in mijn eerste half jaar als ondernemer mijn eerste 100 k omzet te verdienen.

Tot slot. Ik kijk mee met de stappen die je zet. Zodat je een ijzersterke koers uitstippelt voor groei.
Je kunt dus bijna beter vragen: Wat leer ik je NIET in mijn programma? 😊 Mocht je nu denken: “Wow, wat veel. Dat gaat me nooit lukken in die maanden.” Dat is ook niet de bedoeling. Daarom houd je ook 1 jaar toegang.

Q: Wat als ik niet tevreden ben?
A:
Als je na 2 weken samenwerking niet tevreden bent, dan krijgt je je investering terug. Minus 150 euro (excl. btw) administratiekosten. De voorwaarde is dat je alle afgesproken modules hebt doorlopen, inclusief opdrachten gemaakt en ingestuurd én actief bent geweest met vragen en input in de masterclasses.

Q: Ik zit niet te wachten op een groepsprogramma. Ik wil individuele coaching
A: Dan heb je ergens de overtuiging, een belemmerende :-), dat een groep minder waardevol is. Het tegendeel is waar. Doordat je andere ondernemers leert kennen, hoort met welke vraagstukken zij zitten, weet welke stappen zij maken, ga je ‘aan’. Anderen stellen vragen waar jij nog niet aan had gedacht. Anderen doen acties waardoor jij weer op ideeën komt. Ook kijk ik individueel mee met je plannen en heb je 1 op 1 sessies dus je krijgt genoeg individuele aandacht.

Heb je andere vragen? Laat het me gerust weten: josiene@winningimpact.nl