Programma: next level ondernemen

Ben jij ZZP of DGA met een sterke basis van je bedrijf? Zit je in de fase waarin je weet hoe je groei gaat realiseren? Heb je besloten dat je deze groei nu daadwerkelijk wilt behalen?

Je wilt een serieuze business bouwen, stiekem droom je van een imperium. Een bedrijf van onschatbare waarde voor klanten en (eventuele) medewerkers. Waar mensen bij willen horen omdat het zoveel positiviteit uitstraalt en kwaliteit levert. Een échte winnende impact.

Je weet dat dit in jou en in je bedrijf zit. Je wilt alleen een side kick hebben en een stok achter de deur. Iemand die je op koers houdt. Met wie je je plannen kunt overleggen en met wie je je strategie tot uitvoer brengt. Die je bijstuurt, je blinde vlekken laat zien en meerdere opties geeft. Iemand die eerlijke feedback geeft. Iemand met ervaring.

Het enige wat jou nog kan tegenhouden van groei is geneuzel. Met de verkeerde dingen bezig zijn. Afgeleid worden door zaken die niet van belang zijn. Om de zoveel maanden zit je weer op hetzelfde punt. Je loopt wéér tegen hetzelfde gedoe aan. Het is nu tijd om hier iets aan te doen.

Verwacht niet dat je met dezelfde kennis andere resultaten gaat krijgen

Als jij je hierin herkent dan is het programma: Next level ondernemen iets voor jou. Je bent ZZP-er of DGA met een dienstverlenend bedrijf zoals in de recruitment, HR, teamontwikkeling, (strategie) coaching, architectuur, engineering, administratie etc. en je weet goed waar je naartoe wilt groeien.

Je loopt alleen nog regelmatig vast omdat je nog teveel in je bedrijf aan het werk bent, als meewerkend voorman, als loonslaaf van je eigen bedrijf. Waardoor je veel ideeën hebt maar niet tot uitvoer komt omdat je ‘geest’ er niet vrij voor is.

Ook merk je dat als je wilt groeien er een nieuwe structuur nodig is in je bedrijf. Een systeem van de juiste stappen op het juiste moment waarmee je doelen behaalt, medewerkers aannemen, VA’s aantrekken, je team uitbouwen. Wat zijn de juiste keuzes? Welke rollen delegeer je als eerste. Hoe houd ik de groei beheersbaar en op koers? Verkeerde keuzes maken of niet bijsturen zorgt voor verkeerde keuzes waardoor je 10 stappen achteruit gaat ipv vooruit. 

Groei komt aan op de juiste uitvoer, het iedere dag 1% beter doen. Evalueren en bijschaven zodat je koers houdt op je groeistrategie. Daarvoor is specifieke feedback nodig. Zodat je steeds beter wordt in de uitvoer.

Groei doe je gefaseerd. Met focus 🙂 Je moet uitvinden wat werkt. Je moet bijschaven en weer op koers komen.

Want wat ik zie gebeuren is:

 • Dat je gaat verslappen omdat het niet lukt consequent aan je bedrijf te werken. De waan van de dag komt er namelijk weer tussen. Voordat je het weet doe je weer wat je altijd hebt gedaan.
 • Je wilt de focus wel alleen komt ‘het leven’ er vaak tussen door. Zonder vinger aan de pols pak je weer terug naar het oude vertrouwde. Je hebt daar geen zin in. Want met jouw kennis en talent zou je meer moeten kunnen bereiken.
 • Je ziet je eigen blinde vlekken niet. Waardoor je het gevoel hebt dat er telkens iets mist, maar wat?

In deze fase van je bedrijf heb je namelijk te voorspellen. Daarom moet je aan je bedrijf blijven werken. Zodat je blijft voorspellen. Dit hoeft geen jaren te zijn, maar wel weken en dagen. Het is jouw rol om patronen en trends te doorzien in je bedrijf. Patronen en trends die jouw bedrijf tegenwerken. Of patronen en trends die je veel vaker moet inzetten en die je consistent moet laten terugkomen. Zodat je bedrijf steeds meer van belang wordt.

Als je altijd doet wat je altijd deed. Zal je krijgen wat je altijd kreeg

In het programma: Next level ondernemen ben ik jouw stok achter de deur. Ik ben degene die alle nieuwe en praktische vragen voor je beantwoordt die je tegen komt bij het implementeren van de groeiplannen. Ik ben degene die met je meekijkt aan welke knoppen we nog te draaien hebben om de strategie praktisch te vertalen en doelen te behalen. Zodat jij en je bedrijf groei sprongen gaan maken:

 • Ik houd je scherp, bij de les en bij de doelen. Ik ben nauw betrokken bij het behalen van jouw doelen. Ik geef de feedback die je nodig hebt om uit de waan van de dag te blijven en weg te blijven van hak op de tak ondernemen
 • Ik help je aan structuren zodat jij aan je bedrijf kunt blijven werken
 • We gaan strategie in de praktijk brengen en de doelen behalen. Ik zie je blinde vlekken die jou in de weg staan
 • Je bedrijf gaat groeien met klanten waar jij blij van wordt
 • Ik ga je helpen je (eventuele) medewerkers te activeren te doen wat nodig is om het bedrijf te laten groeien
 • Ik ga je helpen een team om je heen te bouwen waardoor je bedrijf groeit
 • Ik ga je helpen de focus en structuur, die je nodig hebt om te groeien, consistent in de praktijk te brengen.

Succes is een kwestie van focus, structuur en consistentie. Samen trekken we jouw bedrijf daadwerkelijk naar een hoger plan.

En nu praktisch:

 • 6 maanden lang heb je intensief contact met mij. We spreken elkaar sowieso meerdere malen per maand. Ik ben onbeperkt toegankelijk voor je en help je met alle beren op de weg en drempels. Samen zien we jouw groei doelen werkelijkheid worden.
 • We plannen een kick off van 2 uur. Live op mijn trainingslocatie in Zuidschermer. We zetten een ijzersterke groeikoers neer en vertalen dit gelijk naar een groeiplan. Zodat we direct aan de slag gaan met het behalen van jouw doelen
  (als je doorstroomt van het Laserfocus Bedrijfsgroei programma heb je al een concreet groeiplan en plannen we deze sessie wat later)
 • We plannen een voortgang van 2 uur. Live op mijn trainingslocatie in Zuidschermer. We hebben een herijk punt. Hoe gaat het? Waar hebben we bij te schaven? We concretiseren de plannen.
 • 4 keer online live coaching met jou (en je eventuele MT) van een uur. 1 op 1 quality time met mij (en als je me al even volgt, ik coach concreet en to the point dus deze sessies gaan je lichtjaren vooruit helpen). We evalueren, schaven bij en komen tot concrete actiepunten.
 • Toegang tot de online ondernemers academie. Je kunt hierin alle stappen vinden uit de bedrijfsgroeisuccesformule®. Je blijft dus aan je bedrijf werken en je vindt alle tools, formats en videos om een groei bedrijf te bouwen. Dus naast de persoonlijke begeleiding die je krijgt een zeer waardevol platform.

Na het Next Level programma heb jij:

 • Een slim ingericht en schaalbaar bedrijf
 • Je hebt een continue stroom aan de leukste klanten 
 • Je claimt jouw unieke expert status in de markt waardoor je een klantmagneet wordt
 • Je leidt je bedrijf hoe jij het leiden wilt en in de werkuren dat jij werken wilt

Strategie staat nooit stil. Daarom is het van belang dat je continu aan je bedrijf werkt. Jij weet dat.  Je krijgt veel 1 op 1 tijd met mij zodat ondernemen écht next level gaat worden.

Investering ZZP: € 5497,- (of 3 termijnen van € 1897,-)
Investering MKB: € 5997,- (of 3 termijnen van € 2017,-)

Ben jij dé ondernemer die klaar is voor Next Level ondernemen?
Plan een match gesprek.
Tot snel!