Deze ondernemers zijn
je voor gegaan:

Ik heb Josiene leren kennen als een scherpzinnige ondernemer die in staat is om op korte termijn de vinger op zere plek te leggen. Zij ziet vlot de pijnpunten van de ondernemer, het team en de gehele organisatie. Zij durft de juiste (soms pijnlijke) vragen te stellen waardoor je zelf met de antwoorden komt welke nodig zijn om van jouw organisatie een nog groter succes te maken.

Joost BaljéDirecteur H2X communicatie

Josiene is fanatiek, eerlijk en gedreven. Het werkt aanstekelijk en maakt dat je snel tot de kern komt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we de basis, of in onze eigen termen “fundatie” hebben gelegd, voor een solide groei van het bedrijf. Bouwen vanuit onze bedrijfscultuur, doen waar we goed in zijn.
Het uitbreiden van onze producten en het procesmatig inrichten in plaats van in de waan van de dag meegaan. Dit alles zorgt ervoor dat we hernieuwd naar ons zelf, en naar onze klanten zijn gaan kijken. We hebben er het volste vertrouwen in dat dit, ondanks het Corona tijdperk, zijn vruchten gaat afwerpen.

Het samenwerken met Josiene heeft ons vooral veel nieuwe inzichten gegeven en handvaten om direct aan de slag te gaan met hetgeen waar we al tijden naar op zoek zijn. Ik denk dat veel mensen dagelijks hetzelfde ervaren en zeker gebaat zijn om een samenwerking aan te gaan!

Bart van 't HekManaging Director Van 't Hek

Josiene trok de aandacht op LinkedIn met het onderwerp het “praktisch maken” van bedrijfsstrategie. Wij zijn daar met vol enthousiasme ingestapt en ik heb daar geen moment spijt van.
Omdat het heel goed is om over dergelijke zaken na te denken. En omdat dat niet meevalt in de dagelijkse hectiek.
Josiene weet met haar methodiek heel goed de aandacht te vestigen op deze materie. Welke ook direct toepasbaar is. Het enthousiasme in mijn team is duidelijk merkbaar.

Maarten BuitenhuisOwner Tachyon Group

Josiene heeft enorme mensen kennis waarmee ze iemand uit de comfortzone weet te halen. Te laten denken met andere hersendelen en anders te laten kijken naar situaties. Ze brengt de eigen kernwaarden weer naar boven en weet deze als ruggengraat en koers uit te zetten in de organisatie. Ook haar bedrijfservaring en de kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan in MT’s zijn enorm waardevol voor andere bedrijven. Daarnaast ken ik haar als een open, eerlijk en prettig persoon om mee te praten (met inzicht).

Simone den BoerFounder Lifestyle Media Group

Ik had geen zin in lange trajecten met gedoe. Via linked in ben ik bij Josiene terechtgekomen. Een korte kennismaking leverde een afspraak op korte termijn op met een aantal collega’s. De nuchtere en concrete aanpak van Josiene zorgde ervoor dat we in korte tijd een aantal concrete stappen hebben gezet. Af en toe irritant omdat je als eigenwijze ondernemer uit je comfort zone wordt getrokken, maar ook dat hoort bij groei. Het “groeipijn-traject" heeft mij de juiste inzichten en handvatten te geven om een vervolgstap te zetten

Erwin BoerhoopDirecteur SafeHarbour

Josiene heeft een hands-on mentaliteit waarbij we met de wijze van haar coaching snel tot de kern van onze uitdaging kwamen. Door haar begeleiding zijn we door de barrières in onze organisatie gekomen.

Menno WibierDirecteur LeoGroup